Hosting en Domeinnaam

Ik zorg ook voor jouw hosting en je domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam

Wij helpen u graag verder met alle aspecten van uw website, ook met domeinnamen en webhosting. U hoeft zich geen zorgen te maken: wij regelen dit voor u. We registreren de domeinnaam en de hosting op uw naam, zodat u de eigenaar bent. Hierdoor kan u later nooit problemen ondervinden!

Domeinnaam

Een website die je op je webruimte zet wordt bereikbaar via het internet. Bezoekers kunnen je website bezoeken door in hun webbrower het adres van je website (de 'URL') in te geven. Om het de bezoekers gemakkelijk te maken en om een professionele uitstraling aan je site te geven wordt een domeinnaam (bv. jenaam.be) gekoppeld aan je website. Deze domeinnaam zullen de bezoekers dan ingeven in hun browser (bv. http://www.jenaam.be) en komen zo op je site terecht.

De domeinnaam kan je zelf kiezen voor zover deze nog niet door anderen is geregistreerd. Wie het eerst een domeinnaam aanvraagt die nog vrij is krijgt hem toegewezen. Wacht dus niet te lang om je eigen domeinnaam te laten registreren!

Emailadres

Zodra je over een domeinnaam beschikt kan je hieraan e-mailadressen koppelen. Zo beschik je over je eigen gepersonaliseerde e-mailadressen. Registreer je bv. de domeinnaam 'jenaam.be' dan kan je het e-mailadres 'voornaam@jenaam.be' aanmaken, of e-mailadres 'voornaam.naam@jebedrijf.be' als je domeinnaam 'jebedrijf.be' registreert.

De e-mails kan je - net zoals die bij je internet provider - versturen en ontvangen via het e-mail programma dat je gewoonlijk gebruikt (bv. Outlook of Thunderbird). Je kan dit ook via webmail, zodat je van waar dan ook je mails kan raadplegen via een browser.

Hosting

Wanneer je een website laat maken en je wilt dat deze op het internet staat (en zo dus ook bezocht kan worden door je potentiële klanten) heb je webhosting nodig.

Webhosting is dus een dienst waarbij een hosting firma* je webruimte ter beschikking stelt op één van hun servers (computers) waar je jouw website op kunt plaatsen (= laten hosten).

* Letterlijke betekenis van het woord ‘Host’ is gastheer of vrouw. In ons geval een gastbedrijf, waar je website “te gast” is.

De prijs

Voor de domeinnaam + hosting, inclusief het onderhoud van je website betaal je €14 per maand.

Indien je meer info wenst betreft de prijs, verwijs ik je graag door naar onze onderhoudscontracten.

Heb je al reeds een domeinnaam of hosting?

Dat is geen enkel probleem! Ik kan jouw website ook bouwen op een reeds bestaand pakket. Je hoeft me dan enkel de inloggegevens te bezorgen van jouw hosting-provider.

Partners

Image
Image

Contactgegevens

favicon

Best-Site.be

Dennis Vercauteren
Vlasbekjesstraat 6
8630 Veurne
0474/55.77.94

BTW 0744.737.294 
Afspraak maken


info@best-site.be

Vind me

iconwhatsappiconlinkedIn