Logo Ontwerp

Ik ontwerp jouw logo

Welke uitstraling wil u voor uw bedrijf bekomen? Dat is de hamvraag. Een bouwbedrijf zal vaak kiezen voor een robuust lettertype dat suggereert dat ze stevige constructies maken, een begrafenisondernemer zal dan weer een zekere sereniteit willen uitstralen. 

Een professioneel logo is de drager van jouw imago en is herkenbaar door al uw klanten en eventuele leads. Wilt u een professioneel logo laten ontwerpen voor uw zaak? Ik ontwerp voor u een beeldmerk dat het beste bij uw zaak past. Het ontwerpen van een logo is meer dan een paar letters in een kleurtje. Het moet 1 geheel vormen en moet herkenbaar zijn op een affiche, website en zelfs op uw wagen.

Het logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu een strak, stijlvol of speels logo is, ik zorg dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren met een eenvoudig logo dat zeer makkelijk te herkennen is. Bij aflevering ontvangt u steeds 1 formaat wat u later kan gebruiken voor ieder soort drukwerk: affiche, website, T-shirt, wagen, aansteker, ...

Restyling
Een verouderd logo straalt een verouderd bedrijf uit en kan bij uw klanten wantrouwen opwekken. Door een nieuw logo aan te nemen of uw huidige logo in een nieuw jasje te steken zullen uw klanten merken dat u investeert in het imago van uw bedrijf. Zelfs multinationals met herkenbare logo's zoals Coca Cola laten hun logo om de zoveel tijd restylen om het te laten passen in de huidige tijdsgeest.
Image

Ik kan uw oude logo ook in een nieuw jasjes steken, zonder de authenciteit van het oude logo uit het oog te verliezen. Zo blijft u herkenbaar bij u bestaande klanten en eventuele leads.

Een greep uit mijn eerdere realisaties:

Overtuigd?

Aarzel niet om contact op te nemen.
Als enthousiast en gedreven webdesigner geef ik graag antwoord op al uw vragen

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Contact

+32(474) 55 77 94

info@best-site.be

Vlasbekjesstraat 6,
8630 Veurne

Partners

Image
Image

Contactgegevens

favicon

Best-Site.be

Dennis Vercauteren
Vlasbekjesstraat 6
8630 Veurne
0474/55.77.94

BTW 0744.737.294 
Afspraak maken


info@best-site.be

Vind me

iconwhatsappiconlinkedIn