Webdesign

Bouwen van een website

U wilt een unieke website? Een website waar u heel gemakkelijk en overal kan aan werken? U wil alles wat u van uw website verwacht? Dan bent u bij mij op het goede adres.

Ik bouw samen met u een website die volledig voldoet aan uw wensen. Samen zoeken we naar een uiterlijk dat het best bij uw bedrijf of activiteit past.

Webhosting

Webhosting

Ik zorg voor de webhosting en domeinnaam.

Huisstijl

Huisstijl

Gebruik van uw bestaande of nieuwe huisstijl

Responsive Design

Responsive Design

Een correcte weergave op alle soorten toestellen.

Zoekoptimalisatie - SEO

Zoekoptimalisatie - SEO

Word gevonden in Google en andere zoekmachine's

Website aanpassen

Website aanpassen

Gemakkelijk zelf uw website aanpassen.

Eigen emailadres

Eigen emailadres

Dit oogt zoveel professioneler!

Atlijd back-ups

Atlijd back-ups

Altijd iets achter de hand als het mis gaat

Anti-Hacking

Anti-Hacking

Beveiliging ten top.

Best Goedkoop

Best Goedkoop

We staan voor betaalbare websites en webshops.

Image
Webhosting
Alles begint bij de hosting en kiezen van uw domeinnaam. Uw site wordt gehost op betrouwbare en snelle servers waar ik vele jaren heel positieve ervaring mee heb.

Via de webhosting van Antagonist kan u rekenen op voldoende opslagruimte (meestal voldoende voor een normale website), 10 gigabyte dataverkeer (voldoende om de gegevens van uw site te versturen naar de bezoeker) en een onbeperkt aantal email-adressen. Ik maak voor u al een email-adres aan: info@-uwsite.be-

Uw website aangepast aan de bestaande huisstijl

Hebt u al een logo voor bedrijf of vereniging? Of hebt u al eerder visitekaartjes, spandoeken of gevelreclame laten maken? Misschien staat er ook al reclame op uw (werf)voertuigen? U gebruikt graag terugkomende kleuren of afbeeldingen?  Dan hebt al een bepaalde stijl ontwikkeld voor uw bedrijf, uw huisstijl. En deze stijl wilt u natuurlijk graag terug zien in uw website. Ik werk graag verder op uw bestaande huisstijl en zorgen er ook voor dat uw website herkenbaar blijft bij uw klanten. Hebt u nog geen huisstijl ontwikkeld? Dan kunnen we samen kijken welke kleuren, afbeeldingen en vormen u graag wil terugzien in uw website. Ik sta open voor al uw suggesties.

Image
Image
Responsive design

Met responsive design bedoel ik het geschikt maken van websites voor weergave op alle apparaten, en dit zowel dus op pc's, laptops, tablets en smartphones. Al onze websites voldoen hieraan. Websites zonder responsive design zijn volledig uit de tijd en hebben meetbaar minder bezoekers. 
Met een website, aangepast aan het gebruikte toestel, zal uw bezoeker langer op uw website blijven en mogelijks ook vlugger tot actie overgaan.

Zoekoptimalisatie

Een mooie website is één, maar goed gevonden worden door de zoekmachines is even belangrijk! SEO, of “Search engine optimization” heet dit in vaktermen.

Ik hecht veel belang aan het vinden van uw website in de zoekresultaten van verschillende zoekmachine's zoals Google, Yahoo en Bing.

Image
Image
Website aanpassen

Uw website wordt gemaakt met een Content Management System of kortweg CMS. Daardoor kan u achteraf gemakkelijk zelf u website gaan aanpassen. En dat is natuurlijk veel handiger dan telkens uw webmaster te moeten bellen of mailen.

U hebt geen tijd of zin om je verder te verdiepen in je website. Je concentreert je liever op jouw zaak? Hebt u liever dat ik voor u uw website verder blijf aanpassen? Dan heb ik voor u een onderhoudscontract uitgewerkt. Met het bronze onderhoudscontract pas ik uw website voor minimum 3 maanden aan. Hierbij zorg ik er dan ook voor dat het systeem waarop uw website draait (Joomla!) up to date blijft.  Zo kan u ook verder doen met dat wat jij graag doet. 

Een professioneel mailadres

Hebt u een domeinnaam gekozen, dan is het ook mooi dat uw klanten kunnen mailen naar hetzelfde mailadres.

Want nu zeg nu zelf, het toont toch veel professioneler als men kan mailen naar dit e-mailadres? Een mailadres gekoppeld aan het domein van uw website bezorgt u onmiddellijk een professionele look.

Ik kan u voor oneindig veel mailadressen aanmaken zoals: info @ mijnbedrijf.be, webmaster @ mijnbedrijf.be of jan @ mijnbedrijf.be

Deze mails kan u bekijken in een eenvoudig te bedienen lay-out. Indien gewenst, kan u deze mails ook lezen in een gekend mailprogramma zoals Microsoft Outlook of via de app van uw smartphone. Zo hebt u uw mails altijd bij de hand.

Of een nieuw mail-adres aanmaken en deze mails automatisch doorsturen naar uw bestaand mail-adres? Ook dat kan!

Image
Image
Altijd back-ups

Het regelmatig maken van een back-up is een essentieel onderdeel van een goed onderhoudsplan voor je website. Uw website gemaakt door Best-Site bestaat uit bestanden en een database die op je hostingomgeving staan. Voor een goede back-up is het dus noodzakelijk dat de bestanden van de website én de database worden veiliggesteld.

De webhosting waarvan Best-Site gebruik maakt om u website op te plaatsen, maakt over de laatste 24 uur, iedere 4 uur een volledige backup van je website.

En alsof dat nog niet genoeg is zorg ik er ook voor dat uw website elke maand of bij elke installatie van een nieuwe versie van Joomla, een volledige backup krijgt van je bestanden en database. Dit gebeurt automatisch via het Akeeba-backup programma ingebouwd in jouw website.

Wordt je website dus gehackt, zijn er gegevens verloren gegaan, dan mag je op je beide oren slapen, er is altijd wel ergens een backup van je website terug te vinden

 

Anti-Hacking

Het is een bekend feit: Terwijl jij lekker aan het feesten, zwemmen of luieren bent, zal iemand ergens anders op hetzelfde moment je site willen hacken. Niet prettig, maar wel de waarheid. De slechte mensen op de wereld slapen nooit, zegt men. 

Over het algemeen proberen hackers op je site binnen te komen met behulp van brute kracht en slimme technieken. Daarom is het belangrijk om ze een stap voor te zijn, door voorzorgsmaatregelen te treffen om zo het risico op een hack van jouw website tot een minimum te beperken. 

En met Best-Site zijn we deze kwaadaardige mensen op aarde een stapje voor. Uw website wordt op de best mogelijke manieren beveiligd zodat hackers geen kans krijgen.
Wilt u er zeker van zijn dat uw website altijd up to date is? Kies dan voor ons standaard bronze-contract. Ik zorg er dan voor dat uw website altijd en overal de laatste update heeft meegekregen. Zo kan u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren, of zonder zorgen op vakantie vertrekken

Image
Image
Best Goedkoop!
Het is en blijft voor mij een hobby. Ik ben al jaren geïnteresseerd in het maken van websites. Ik wil mijn kennis ook ter beschikking stellen voor anderen.
Omdat ik geen hoge kosten heb om mijn activiteiten aan te bieden, moet ik ook geen hoge sommen vragen om uit de kosten te geraken. 
 
Ik steek geen uren werk in het schrijven van teksten of het zoeken naar of nemen van foto's. De kosten kunnen laag gehouden worden doordat u zelf uw teksten en foto's voor uw site aanlevert.
 
Ik heb geen extra kosten zoals voor bv. vervoer, telefoonkosten, huur van een kantoor en zo meer. Alles gebeurt via de computer.
 
Krijgt u hierdoor een minderwaardige site?
 
Neen helemaal niet. Integendeel, door mijn gedrevenheid en mijn passie wil ik het beste voor uw site en bouw ik graag extra's in uw site zonder daarvoor een meerprijs te vragen. Wat bij de meeste andere webdesigners niet standaard is.
 
Het scheelt in uw portemonnee, en ik kan mijn hobby uitoefenen en hou er een centje aan over. Allebei tevreden dus!

Projecten waar ik fier op ben

Bed en Blaf
't Brugje - Veurne
De Voetsalon - Lommel
Nele Sohier - Veurne

Partners

Image
Image

Contactgegevens

favicon

Best-Site.be

Dennis Vercauteren
Vlasbekjesstraat 6
8630 Veurne
0474/55.77.94

BTW 0744.737.294 
Afspraak maken


info@best-site.be

Vind me

iconwhatsappiconlinkedIn