Image

Website onderhouden

Een website laten maken is één iets, het verder blijven onderhouden is een andere zaak. En dat is vaak de valkuil bij beginnende webmasters. De website is af, maar belandt in een vergeethoekje. Uw website bevat na verloop van tijd oude informatie, wat de bezoekers niet kunnen appreciëren.

Ik maak voor u een website die u zelf, via enkele klikken en zonder enige kennis van programmeertaal, zelf kan aanpassen. 

U hebt geen tijd of zin om je verder te verdiepen in je website. Je concentreert je liever op jouw zaak? Hebt u liever dat ik voor u uw website verder blijf aanpassen? Dan heb ik voor u verschillende onderhoudscontracten uitgewerkt. Bijvoorbeeld via het Bronze-onderhoudscontract blijf ik website updaten naar de laatste nieuwste versie. Hierbij zorg ik er dan ook voor dat het systeem waarop uw website draait (Joomla!) up to date blijft. Indien nodig kan ik uw website ook upgraden indien er een nieuwe versie zou beschikbaar zijn. Zo kan u ook verder doen met dat wat jij graag doet. 

Wilt u dat ik uw website ook inhoudelijk regelmatig bijwerk? Ook dat kan. Ga dan voor het gold-contract. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een onderhoudscontract? Twijfel dan niet om mij te contacteren!